Artisti shumë dimensional Xhevat Limani vlerësohet nga organizata “ALVA” për projektin plot risi dhe me vlera dramatike, muzikore, historike “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu”

Translate
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial