Nisma e bukur dhe humane e Gjimnazit Rrëshen për të ndihmuar 20 fëmijë të sëmurë me kancer në Pavionin e Pediatrisë në Spitalin Onkologjik, Tiranë

Translate
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial