Presidenti Ilir Meta, në takimin me një përfaqësi të shoqatës “Bashkësia Dibrane” vlerësoi rolin dhe vlerat kontribuese disa vjeçare të kësaj bashkësie në shoqërinë shqiptare

Translate
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial