Në Myzeqe, “Jugë e bardhë”, i thonë erës përtëritëse, të ngrohtë e të ëmbël, që fryn në muajët mars – prill dhe që lulëzon natyrën” – Jakov Xoxa

Translate
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial