Karikatura “Pavarësia” e piktorit dhe karikaturistit të shquar Agim Sulaj, dedikuar pavarësisë së Kosovës ishte fituese e “Grand Prix” në Festivalin Botëror të Karikaturës 2006

Translate
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial