Ju ftojmë në premierën e dokumentarit “Jetojmë nën një qiell” të gazetares Mira Shkurta mbështetur nga shoqata “Bashkësia Dibrane” dhe Televizioni Publik Shqiptar datë 4 mars ora 18:00 pranë Muzeut Kombëtar

Translate
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial