“Besoj sinqerisht, se incidenti i Reçakut, për arsye të ndryshme ka çuar në ndërhyrjen e NATO-s, lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.” – WILLIAM WALKER “Miku i madh i shqiptarëve”

Translate
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial