Ballina Biznese

Biznese

“New Media Communications” is meaning the new way of working with marketing communications and the innovative media & PR. "New Media Communications" is the successor of "Laborator Komunikimi", an advertising agency that was founded in October 2007. The 2 co-owners...
NeoCharger e nisi aktivitetin tregtar në muajin dhjetor 2016, pasi u vlerësua dhe u mbështet financiarisht në programin e punësimit të UNDP, e cila shërbeu gjatë fazës 6 mujore të zhvillimit të produktit. NeoCharger është konceptuar si një pajisje tavoline...
Albanian Language Services Agency believes in providing real value to our clients. It is essential that all of our work is performed consistently and with the highest quality. Their expertly trained staff and extensive resources give the ability to provide...