Ballina BIZNESE & OJF

BIZNESE & OJF

Rrjeti i Bizneseve të Diasporës Shqiptare në bashkëpunim me USAID-Empower, në "Forumin Ekonomik të Diasporës Shqiptare" zhvilluar në Prishtinë më 25 dhe 26 nëntor 2017, bashkoi qindra biznese nga Diaspora, Kosova, Shqipëria dhe viset shqiptare. Takimet më 26 nëntor, B2B...
Kompania “Makalb Kompani”, gjendet në afërsi të fshatit Grupçin. Ofron të gjitha shërbimet për të cilat konsumatorë e bashkëpunëtorë, janë të interesuar dhe kanë nevojë. Si objektiv kryesor kompania ka pasur sigurimin e vlerave përmes ndryshimeve duke shfrytëzuar dhe...
Shoqata shqiptare e titulluar "Acas Skanderbeg" (ACAS - Associazione di Comunità Albanese Skanderbeg) është themeluar më 13 prill 2003 në qytetin Spoleto (Pg) Itali. Në këtë shoqatë bëjnë pjesë shqiptarë nga të gjitha trevat etnike dhe ka si qëllim promovimin e vlerave, atdhetare dhe kulturore shqiptare, si...
NeoCharger e nisi aktivitetin tregtar në muajin dhjetor 2016, pasi u vlerësua dhe u mbështet financiarisht në programin e punësimit të UNDP, e cila shërbeu gjatë fazës 6 mujore të zhvillimit të produktit. NeoCharger është konceptuar si një pajisje tavoline...
Rrjeti i Fuqizimit të Gruas në Shqipëri  është një organizatë jo-fitimprurëse, e krijuar në vitin 2009. Organizata jonë punon në fushën e të drejtave të njeriut, në mënyrë të vecantë në fushën e të drejtave të grave dhe vajzave....
1992 – 1995 Fondacioni themelohet dhe fokusohet në aksesin ndaj informacionit si një mjet i fuqishëm për ndërtimin e një shoqërie të hapur, duke i inkurajuar nismën individuale dhe ndikimin mbi ndryshimin social. Programet e tij kryesore janë në...
Albanian Language Services Agency believes in providing real value to our clients. It is essential that all of our work is performed consistently and with the highest quality. Their expertly trained staff and extensive resources give the ability to provide...
SOLIDEST - Association Internationale de Solidarité pour le Développement des Pays de l’Est - International Association of Solidarity for the Development of Eastern Countries - Shoqatë Ndërkombëtare Solidariteti për Zhvillimin e Vendeve të Lindjes Shoqata SOLIDEST, Shoqatë Ndërkombëtare Solidariteti për Zhvillimin...