Ballina BIZNESE & OJF

BIZNESE & OJF

Shoqata shqiptare e titulluar "Acas Skanderbeg" (ACAS - Associazione di Comunità Albanese Skanderbeg) është themeluar më 13 prill 2003 në qytetin Spoleto (Pg) Itali. Në këtë shoqatë bëjnë pjesë shqiptarë nga të gjitha trevat etnike dhe ka si qëllim promovimin e vlerave, atdhetare dhe kulturore shqiptare, si...
Agna Group  Kompanitë e Agna Group janë: Agna sh.a Alfa sh.a Albartex On Time Concept Agna Investitor  AGNA sh.a u krijua nga bashkimi i Anonime Kakavi dhe Agna Investitor. AGNA sh.a operon në dy sektorë kryesorë:  shpërndarje dhe prona të patundshme. Kompania e parë, Anonime Kakavi,...
Një shtetase amerikane nga Atlanta, Georgia ka themeluar një organizatë për mbrojtjen dhe promovimin e kulturës shqiptare. “Tradita shqiptare e Besës më shpëtoi jetën 2 vjet më parë teksa ndodhesha në Republikën Domenikane”, tregon Ashley Wood, themeluese dhe drejtuese...
Në takimin e Rrjeteve të bizneseve të Evropës dhe Amerikës në Paris nën mikëpritjen e Rrjetit të Bizneseve shqiptare të Francës me Kryetar Hazis Vardar. Shkëmbim për konkretizimin e zgjerimit të bizneseve të Rrjeteve dhe organizime të nivelit të lart...
MOEA SH.P.K.  është kompani private e themeluar në vitin 2006. Në pronësi ka një sipërfaqe prej 400 Ha dhe me mbi 500.000 pemë frutore të mbjellura, në sipërfaqe pemishtesh aktive mbi 200 ha, kjo e bën MOEA-në njërin nga...
Mimoza (Halili) Thaqi e lindur më datë 2 Tetor 1972 në fshatin Poroj të Tetovës, Republika e Maqedonisë. Që nga fëmijëria e saj Mimoza ishte një person pozitiv që refuzonte të njihte vetveten si viktimë e rrethanave shoqërore të...
SOLIDEST - Association Internationale de Solidarité pour le Développement des Pays de l’Est - International Association of Solidarity for the Development of Eastern Countries - Shoqatë Ndërkombëtare Solidariteti për Zhvillimin e Vendeve të Lindjes Shoqata SOLIDEST, Shoqatë Ndërkombëtare Solidariteti për Zhvillimin...
Albanian Language Services Agency believes in providing real value to our clients. It is essential that all of our work is performed consistently and with the highest quality. Their expertly trained staff and extensive resources give the ability to provide...
Rrjeti i Fuqizimit të Gruas në Shqipëri  është një organizatë jo-fitimprurëse, e krijuar në vitin 2009. Organizata jonë punon në fushën e të drejtave të njeriut, në mënyrë të vecantë në fushën e të drejtave të grave dhe vajzave....