Ballina BLOG Faqe 2

BLOG

Kam shumë mesazhe që më shkruajnë në lidhje si të arrijmë te bëhemi  Shef Kuzhine dhe pse jo Shef Ekzekutiv. Vendosa që të pergjigjem me një status në rrjetin social Facebook shkruan shefi i kuzhinës Përparim Babalija. Këshillat e...
Global Statement - CSW65 Protect Women’s Civic Freedoms to Enhance their Role in Public Life 16 March 2021 Twenty-five years since the ratification of the Beijing Platform for Action, and a year since women across the world participated in the Women's Global...
Kemi kënaqësinë t'ju ftojmë në shfaqen e dokumentarit premierë përgatitur nga gazetaria Mira  Shkurtame titull:  "JETOJMË NËN NJË QIELL"  Dokumentari i kushtohet rrugëtimit të gjuhës shqipe në trevat shqiptare dhe në diasporë.Ky dokumentar do të shfaqet ditën e hënë datë 4 mars 2019 ora...
Gerina Mullaj është shkrimtare, poete dhe publiciste shqiptare. Ka lindur në qytetin e Korçës në vitin 1992. Filloren e ka kryer në shtetin grek prej nga ka marrë edhe shtetësine greke krahas asaj shqiptare. U kthye në Tiranë pë të perfunduar shkollimin e...
Anton Çetta, po të thërret Kosova Njëqind vjet, o bir s'të harrova Të kujton e gjithë Shqipëria Tek shëroje plagët e mia E sa burrat, Ty ta dhanë Besën E fal gjakun, për Anton Çettën! E fal gjakun për babë e djalë Për Flamur - Kombin...
"Ura e Tabakëve" është një monument kulture i ndërtuar në Tiranë në shekullin e XVII - XVIII-të.  Ura ka një lartësi rreth 7 metër e gjysëm.   "Ura e Tabakëve", e cila e mori këtë emër për shkak të pozitës së veçantë...
Të gjithë bashkë ke fusha punës Për t'pa stërvitjen e çunve të Tironës Zbath bregut t'Lanës onësh rrugës "Humët gjith ditën o cunat e nonës". Të djelën garrumllas në stadium Vetëm me ka nji cop buk me vete Nën këmishë, në gji ka nji pullum Nonc...