Ballina BLOG Faqe 3

BLOG

Më 2 dhjetor 1944 u lind Dr. Ibrahim Rugova në fshatin Cerrcë, të komunës së Istogut, Kosovë, në një familje të madhe që kishte prejardhjen nga krahina e Rugovës, apo siç njihej në ato anë, në familjen e Sadri Elezit....
Dita Botërore e Vlerave 2021 u zhvillua më datë 21 tetor në shumë vende të botës ku larmia e aktiviteteve dhe angazhimet ishin të ndryshme. Sikurse çdo vit edhe në Shqipëri organizata "ALVA - Albanian Values - Vlerat Shqiptare"...
Konkursi "Shqipëria ime" nga Ministria Arsimit dhe Sportit organizohet me rastin e Festave të Nëntorit me punimet e nxënësve të klasave 6-9, klasa 10-12 për konkursin e pikturës "Shqipëria Ime"! Kuratorët e konkursit nuk e kanë pasur aspak të lehtë...
Burimi:Vuthaj
Qyteti i Beratit është i vendosur në luginën e quajtur Topallti, në grykën malore të përshkruar nga lumi i Osumit. Në mes të shek. XIX kishte 1800 shtëpi të banuara nga popullsi muhamedane dhe kristiane si dhe një zhvillim...