Ballina BLOG Faqe 69

BLOG

Tema e  Ditës Botërore të Vlerave 2023  është "Vlerat që na Bashkojnë". Në vazhdën e nismës "Rilidhja me Vlerat e Gruas" organizata Alva-Albanian Values -Vlerat Shqiptare në Ditën Botërore të Vlerave Shqipëri ndërmorri organizimin e eventit "Vlerat që i...
Për trimin Aziz Kelmendi këndohen, shumë këngë kreshnike, Se shpirtin e fali në flamur e shqipe. Atje ku shqipja shkruan emrin liri, atje ku dielli rrezet ka shtri, atij vendi i thonë Kosovë-Shqipëri, ky është një emër dhe quhet shqiptari. Aty ku ngjyrat kuq e zi...
Violence against women is universally condemned from ethical, legal, and human rights perspectives. There is no acceptable justification or value in perpetrating violence against women. Such acts are a violation of basic human rights and are often rooted in...