Ballina Media Faqe 19

Media

Ruzhdi Bruci, infermieri hero, i cili udhëtoi dy orë me këmbë mes dëborës 1 metër e gjysëm për të kuruar një paciente në Selishtë të Dibrës, e cila falë tij gëzon shëndet. Burimi:
Xhevat Limani "Gjithë pasurinë time dua ta investoj në vazhdimësi për të fisnikëruar popullin e zotit, shqiptarët si raca më e rrallë "sui generis" në univers. Unë dua t'i le popullit tim, shpirtin dhe gjithë dashurinë time."
Kuvendi i Pejës e njohur “Besa- Besë”, e mbajtur më 23 janar të vitit 1899, e drejtuar nga atdhetari Haxhi Zeka, mblodhi rreth vetës burra nga Vilajeti i Kosovës, Manastirit dhe Janinës, me qëllimin kryesor mbrojten e tokave shqiptare.Ngjarjet...
Gazetaria, është një profesion i lajmit, pra merret me gjetjen dhe shpërndarjen e informacionit për një audiencë të caktuar, dhe në fakt është audienca ajo që të beson ose jo të bësh punën e gazetarit. Mënyra se si e...
Ditën e dielë Profesor Sazani Guri kishte takim e radhës me personalitete, studiues dhe dashamirës të fushave të ndryshme të interesuar rreth “Kuvendit Ndërkombëtar” në qytetin e Beratit dhe Fierit. Në takim profesorit ju prezantoi programi dhe informoi të pranishmit...