Ballina Media Faqe 2

Media

  Njeriu dhe njerëzimi gjithmonë ka qenë dhe ka vepruar kundër së keqes, i vetëdijshëm se ajo mund të arrijë. Gjithmonë ka ndërtuar e aspiruar të mirën. Me filozofinë e të mirës e ka kundërshtuar filozofinë e të keqes, edhe...
Skënderbeu kur jetonte Shqipëria lulëzonte. Ish e fortë, ish e zonjë Kish në flamur një shqiponjë Një shqiponjë me dy krerë Ai lirisht hapej në erë. Kur armiku na vërvitej Flamuri i kombit ngrihej   Pjesë nga poezia "Flamuri" Faik Konica Burimi:www.poezishqip.com Përshtati për ALVA:J. S.
Tashmë viti kaloi në emër të organizatës  ALVA - Albanian Values - Vlerat Shqiptare do donim të falenderonim mikeshat dhe miqtë e shumtë, anembanë botës, mbështetësit ndër vite, aktivistët dhe vullnetarët, dashamirësit si dhe skeptikët pa të cilët edhe...
Kjo borë qe bie, Ky diell që rrezaton, zemrat tona  na i gëzon Hapni dritaren shqiponja po troket dicka magjike po ju vjen me urimin Gëzuar  dhe mbarësi ju sjelltë ky Vit i Ri!
Nëntogere Ilirianë Bunjaku fiton “Shpatën Ndërkombëtare” në Akademinë Ushtarake të Mbretërisë së Bashkuar. Në Akademinë Mbretërore Ushtarake në Sandhurst të Mbretërisë së Bashkuar, në një konkurrencë shumë të fortë, pas studimeve intensive shumë sfiduese, oficerja e FSK-së, nëntoger Ilirianë Bunjaku,...
Për kontributin e tij në hapësirën e diasporës, Beqir Sina ka marrë titullin “Naim Frashëri” motivacionin: “Në vlerësim për punën e palodhur si gazetar dhe kontributin për përhapjen e bërjen të njohur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës të historisë,...
“Është e rëndësishme reklamën ta ndjesh si pasion. Përveç dëshirës që mund të kesh të duhet një eksperiencë e prekshme.” Gerti Boshnjaku CEO - Startup Grind Tirana & New Media Communications