Ballina Media Faqe 3

Media

Kultura Shqiptare shkëlqen për së treti herë me radhë në Karnavalin e Kulturave në Berlin Kreuzberg. Para gjysmë milioni shikuesve u prezantuan valle tradicionale, veshje të rajoneve të ndryshme nga trojet shqiptare, muzikë tradicionale dhe moderne. Një mënyrë e...
Për herë të parë në historinë e Eurovisionit dhe si asnjëherë më parë tre shqiptarë janë finalistë të këtij edicioni "Eurovision 2018", që mbahet në Lisbonë të Portugalisë. Përfaqësuesi i “Shqipërisë” në “Eurovision” ylli i muzikës shqiptare Eugent Bushpepa me...
Për shkak të rrethanave historike dhe politike nëpër të cilat ka kaluar Kosova, Biblioteka Kombëtare e Kosovës funksionin e saj e ka kryer nën trysninë e shtrëngesave ideologjike dhe peshës së rëndë të shtypjes kombëtare. Për këto arsye, ajo...
                                    Beu i Tiranës me kostum kombëtar. Burimi: Stefanos Petrou
  Na duhet një Anton Çetë Na duhet një Anton Çetë ne ditët tona karvanore Të shohim sy më sy vetveten në pasqyrën e pagabuar Të shembim  pa u lodhuir gardhijet e ferrat ndër troje Të shtrijmë ëmbëlsht dorën me fjalën e mençuruar. Na duhet...
“Është e rëndësishme reklamën ta ndjesh si pasion. Përveç dëshirës që mund të kesh të duhet një eksperiencë e prekshme.” Gerti Boshnjaku CEO - Startup Grind Tirana & New Media Communications
Ruzhdi Bruci, infermieri hero, i cili udhëtoi dy orë me këmbë mes dëborës 1 metër e gjysëm për të kuruar një paciente në Selishtë të Dibrës, e cila falë tij gëzon shëndet. Burimi: