Shkenca e Psikologjisë

Në fillim të rrugëtimit në drejtim të sukseseve, çdo "Mentor" është kusht dhe shembull adekuat, i cili sot qëndron aty, ku ti do doje të ishe nesër. Roli i "Mentorit" është shumë domethënës. Fatmirësisht, në trevat tona kemi personalitete,...
Shpresa Rupar në jetën e saj ka disa role si bashkëshorte, nënë, motër, hallë, teze, shoqe, mike, grua biznesi. Me kohë dhe eksperiencë i ka dhënë jetës së saj një rol tjetër atë të një gruaje që sheh lakuriqësitë...
Çdo gjë që na ndodh gjatë jetës, është tërhequr nga mënyra e të menduarit tonë. Duam apo nuk duam t´a pranojmë këtë, ky është një realitet i cili nuk mund të jetë ndryshe. Sa më parë që bindemi dhe...
Për të rinjtë, Në këtë 8 dhjetor dhe çdo ditë të jetës, uroj LIRI dhe DEMOKRACI! Çdo të riu, të reje, do t`i këshilloja: "Rezisto, vepro dhe mos u tjetërso!" Rezisto ndaj çdo tjetërsimi vlerash: sot përpiqen të të mbushin mendjen se...
NËNË - SHËN TEREZA: "Fjalët e mira janë të shkurtra dhe të lehta të thuhen, por jehona e tyre është e përjetshme." 
Welcome conscious entrepreneurs, leaders, and business owners! I’m thrilled to be working with you and want to make it as easy as possible to give you everything you need. On this page you will find several different length bios...
Ç’kam bërë? Shumë pak …. çdo gjë është relative në jetë. Sfida të reja më presin dhe kjo dëshirë në radhë të parë për të sfiduar vetveten më mban të freskët në mendje dhe në zemër për të shijuar...
Energjia vetëm rinovohet, nuk mbaron kurrë, kur ajo është pozitive nuk ka të sosur, vetëm ne duhet ta dimë ta vëme në lëvizje pozitivisht dhe ta ndajmë me të tjerët. Inva Mula "NDERI I KOMBIT"
Lumturia është diçka që ne të gjithë e kerkojmë. Palumturia nuk ka të bëjë me situatat apo me gjërat që na rrethojnë, por ka të bëjë me ne. Jemi ne ata që e lejojmë ose nuk e lejojmë vetën...