Ballina Media

Media

Malet me blerim mbuluar plot me bukuri Bum Malet me blerim mbuluar plot me bukuri Dhe shqiptarët të bashkuar Dalin për liri Dhe shqiptarët të bashkuar dalin për liri Zëri partizan dëgjohet dhe tremb çdo armik Bum Zëri partizan dëgjohet dhe tremb çdo armik Flamuri kuq lart po...
Veshje tradicionale kombëtare nga Medvegja, Kosova.  Model: Elhame Salihu. Fotograf: Albert Salihu Burimi:http://www.preshevajone.com/ Përshtati për ALVA - M. P. 
Kisha e Labovës së Kryqit është njëri nga monumentet më interesante në Shqipëri që i kushtohet Shën Marisë. Kisha e Labovës së Kryqit është një nga më të vjetrat në Shqipëri dhe dikur përmbante një relike të shenjtë që besohej se ishte pjesë e...
Në fshatin shqiptar Mandrica të Bullgarisë është krijuar shoqata “Bashkimi për rilindjen e fshatit të Mandricës” (www.mandritsa.com dhe www.bukorshtepi.com) kryetar i së cilës është Ivalljo Petrov. Qëllimi i shoqatës është të mbledhë të rinjtë me origjinë nga fshati që...
Giorgio Castriota Scanderbeg Gjergj,o Kastriot! Kastriot, o Skenderbe! Gjergj Kastriot, o Skanderbeg! Gjergj Kastriot, o i madhi Skenderbe! Mos mendo se të harrova dje. Unë nuk të kujtoj vetëm në përvjetorët e tu, por të mbajë çdo herë me krenari në zemrën time, të kam në...