Ballina Tirana – Kryeqyteti

Tirana – Kryeqyteti

Që nga themelimi i saj në vitin 1828, firma "Tufina" është zotëruar nga familja Tufina. Fillimi ishte ora e Tiranës, ora me kasë të gjatë, ora xhepi; dhe në vijim ora luksoze dore për meshkuj. Përgjatë gjeneratave me dedikim...
Të gjithë bashkë ke fusha punës Për t'pa stërvitjen e çunve të Tironës Zbath bregut t'Lanës onësh rrugës "Humët gjith ditën o cunat e nonës". Të djelën garrumllas në stadium Vetëm me ka nji cop buk me vete Nën këmishë, në gji ka nji pullum Nonc...
Studentët e Shkollës Teknike "Harry Fultz" në Tiranë me moton e tyre të famshme: "Kush rri, ndryshket!". Viti 1929. Students of the Technical School "Harry Fultz" in Tirana with their famous motto: "If we rest we rust" (1929). Burimi:B. Ternova /Përshtati...