Ballina PERSONALITETE Nënë - Shën TEREZA

Nënë - Shën TEREZA

Anjezë Gonxhe Bojaxhiu e njohur si "Shën - Nënë Tereza" lindi në Shkup më 26 gusht të vitit 1910 dhe u largua nga jeta më 5 shtator 1997 në Kalkuta, (Indi), ishte humaniste e njohur shqiptare, fituese e çmimit...