Ballina Shkenca e Psikologjisë

Shkenca e Psikologjisë

Richard Barrett është autor britanik i cili shkruan për lidershipin, zhvillimin e lidershipit, vlerat, ndërgjegjen, si dhe evolucionin kulturor në biznes dhe shoqëri. Ai është përgjegjës për zhvillimin e teorisë së Fazat Universale të Evolucionit, konceptet e entropisë personale...
Për të njohur mirësinë njeriu thirri në ndihmë mençurinë. Është e vërtetë se mirësia në kombe të ndryshëm, në kohëra të ndryshme ka patur e ka pasaportën e vet, por në të gjithë kohërat janë disa kute (masa) që...
👐Marin Mema 🇦🇱 "Të jesh patriot nuk do të thotë të urresh fqinjët, por të duash e respektosh më shumë vendin tënd dhe historinë e vërtetë të tij!"
Jeta është ..! Jeta është KËMBËNGULJA jote drejt qëllimit tënd! Por, Kjo nuk do t`i duket mirë secilit. Këtu nuk ka dyshim. Por, ti mos e prit këtë! Bëre ate që ti të duket e drejtë dhe harroji duartrokitjet. Ka njerëz, të cilëve nuk ju vjen mirë, kur tregon...