👐🇦🇱Mesazhet nga Kryeheroi ynë Gjergj Kastriot Skënderbe 🇦🇱👐- strategu model i themelimit të shtetit arbëror.
Poema dramatike Gjergj Kastriot Skënderbeu shkruar dhe interpretuar nga artisti atdhetar 👐🇦🇱Xhevat Limani 👐🇦🇱
Gjergj Kastriot Skënderbeu jeton me veprën e tij
👐🇦🇱UNË E VLERËSOJ KRYEHEROIN GJERGJ KASTRIOT SKËNDERBEU 👐🇦🇱
👐🇦🇱UNË E VLERËSOJ ATDHEUN TIM👐🇦🇱
👐🇦🇱UNË I VLERËSOJ HERONJTË SHQIPTARË 👐🇦🇱