“ALVA” rikthimi i vlerave në vlerë për t’u jetuar” në radio “Spektrum”

0
226

Në radion “Spektrum”, tashmë i njohur prej vitesh si portal lajmesh, informacioni, edukimi dhe argëtimi, në rubrikën “Spektrum jetësor” e drejtuar nga gazetarja e mirënjohur Gentiana Rreshka ishte e ftuar së fundmi edhe themeluesja e organizatës “Alva – Albanian Values – Vlerat Shqiptare” Manjola Perja. Gjatë intervistes u diskutua më së shumti rreth qëllimit dhe aktiviteteve të organizuara nga “Alva” si dhe për kontributin e çmuar të shumë personaliteteve si shqiptare dhe jo vetëm që ALVA të ketë këtë model frymëzimi në nivel sa kombëtar dhe ndërkombëtar. Për më shumë, në linkun e mëposhtëm ju ftojmë të ndiqni intervistën e themelueses Manjola Perja. 

http://www.spektrum.al/alva-rikthimi-i-vlerave-ne-vlere-per-tu-jetuar-manjola-perja/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu