“Artist i Merituar” Ilir Shaqiri uron: “Gëzuar 1 Qershori, dita e engjëjve të planetit!”

0
670

Gëzuar 1 Qershori, dita e engjëjve të planetit!
Gëzuar 1 Qershori, dita e engjëjve të planetit!
…, jetëbardhë të më rriteni në këtë truall të vjetër
me hijeshinë e malit dhe bukurinë e detit,
asgjë s’ka në botë që duhet ta keni patjetër,
përveç lirisë dhe identitetit!
Urim nga Ilir Shaqiri “Artist i Merituar”, Atdhetar