PSIKOLOGJIA

Arlinda Çausholli është gazetare, publiciste dhe eksperte e njohur komunikimi, me një përvojë 20-vjeçare. Karrierën e saj e filloi në gazetari në vitin 1993 me "Gazetën Shqiptare" dhe më pas me agjensinë amerikane të lajmeve, "Associated Press", në periudhën...
Korniza e veprimtarisë, entuziazmit dhe përcaktimit ambicioz të zonjës Mimoza Thaqi nga Tetova është një "FENOMEN" në kuptimin e plotë të fjalës, që në vete përmban perspektivën dhe energjinë e duhur për të qenë një funksion kompakt në dobi...
Welcome conscious entrepreneurs, leaders, and business owners! I’m thrilled to be working with you and want to make it as easy as possible to give you everything you need. On this page you will find several different length bios...
Ç’kam bërë? Shumë pak …. çdo gjë është relative në jetë. Sfida të reja më presin dhe kjo dëshirë në radhë të parë për të sfiduar vetveten më mban të freskët në mendje dhe në zemër për të shijuar...
Energjia vetëm rinovohet, nuk mbaron kurrë, kur ajo është pozitive nuk ka të sosur, vetëm ne duhet ta dimë ta vëme në lëvizje pozitivisht dhe ta ndajmë me të tjerët. Inva Mula "NDERI I KOMBIT"
Adem Jashari lindi në rajonin e Prekazit të Drenicës, Komuna e Skënderajt në Kosovë, më 28 nëntor 1955. Ai ishte një nga arkitektët kryesor të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Adem Jashari ishte kryekomandanti i UÇK-së. Së bashku me të vëllain e tij Hamzën, Ademi...
  Fjala e së Lumes Nënë Terezë mbajtur në ceremoninë e dorëzimit të Çmimit Nobel për Paqe, në Oslo, më 10 dhjetor 1979. Me që jemi mbledhur të gjithë bashkë, mendoj se, për të falënderuar Zotin e Çmimin Nobel për Paqen,...
Mirela Sula është shkrimtare, gazetare, trajnere dhe psikologe e njohur tashmë për pozitivitetin dhe suksesin e saj si brenda dhe jashtë Shqipërisë. Ajo ka lindur më 1975. aktualisht jeton, punon në Londër, Britani e Madhe dhe njëkohësisht ndjek studimet e doktoraturës...