Uncategorized

Aktori i madh, i papërsëritshmi, Luftar Paja, i përfshirë pothuaj në të gjitha zhanret është njohur dhe ka spikatur më së shumti në humor, aty ku ka rrëmbyer edhe zemrat e artdashësve shqiptar kudo që jetojnë. Luftar Paja është një...
SOLIDEST - Association Internationale de Solidarité pour le Développement des Pays de l’Est - International Association of Solidarity for the Development of Eastern Countries - Shoqatë Ndërkombëtare Solidariteti për Zhvillimin e Vendeve të Lindjes Shoqata SOLIDEST, Shoqatë Ndërkombëtare Solidariteti për Zhvillimin...
“Patriotizëm është të bësh më të mirën për vendin dhe ta duash atë me sjellje.” Arben Kola "Al-Ben Guide"
Arben Kola njihet ndryshe edhe “AL-BEN GUIDE” punon si udhëzues i guidave të ndryshme turistike, me ture private dhe grupe për më shumë se 7 vjet. Ai ka punuar 4 vjet në Maqedoni, 20 muaj në Greqi, 4 muaj...
28 Nëntori ndryshe njihet edhe si Dita e flamurit. Kjo ditë është një ditë e veçantë për shqiptarët në mbarë botën (jo vetëm në Shqipëri) sepse në këtë datë të vitit 1912  u shpall Pavaresia e Shqiperisë nga Ismail Qemaili në Vlorë. Si çdo popull, edhe ne...
Regjisor dhe dramaturg i njohur, Mihal Luarasi është një nga emrat e vlerësuar të teatrit shqiptar. Vepra të suksesshme në skenë mbajnë emrin e tij, dhe siç pohon dhe vetë pasionin për artin e ka pasur që në vogëlinë...
Mirela Sula është shkrimtare, gazetare, trajnere dhe psikologe e njohur tashmë për pozitivitetin dhe suksesin e saj si brenda dhe jashtë Shqipërisë. Ajo ka lindur më 1975. aktualisht jeton, punon në Londër, Britani e Madhe dhe njëkohësisht ndjek studimet e doktoraturës...
Një nga Zonjat e Mëdha të teatrit shqiptar, Margarita Xhepa lindi më 2 prill 1932 në Lushnje, Shqipëri.  Në maj 2004 u rikthye në skenën e Teatrit Kombëtar, për të shkëlqyer në dramën "Streha e të harruarve", një tjetër...