IDEA ju ofron mundësinë të jeni gjithnjë fitues, si dhe të informoheni, trajnoheni në nivel profesional në fushën e sipërmarrjes, biznesit. FALEMINDERIT IDEA!🏅🎉👐🇦🇱 VIDEO E PLOTË
🏅SUKSESE 🏅
#ideaalbania #proseed #giz
#cefeinternational #alvaalbanianvaluesvleratshqiptare 
#faleminderit #mirenjohje #gratitude #uneevleresojidea#uneevleresojkontributineidea