Më 6 maj 1405 lindi Gjergj Kastrioti heroi më i madh i kombit tonë arbëror

0
1374

GJERGJ KASTRIOTI

“Më 6 maj 1405,  lindi Gjergj Kastrioti heroi më i madh i kombit tonë arbëror dhe i Europës. Gjergj Kastrioti veproi gjatë gjithë jetës së tij si një njeri që nuk vraponte për poste të larta ose sundim. Por, ai me pastërtinë e tij dhe heroizmin luftoi për lirinë dhe rikthimin e themeleve të Shtetit Arbëror dhe mbrojtjes së vlerave të përbashkëta europiane. Ky personalitet i lavdishëm ishte një nga burrat më të shquar në epokën në të cilën ai jetoi.” Gjon Keka PUBLISICT & STUDIUES
UNË E VLERËSOJ HEROIN KOMBËTAR GJERGJ KASTRIOTI