Presidenti i Republikës  Bujar Nishani i akordoi dt. 28/04/2016, nr. dekreti 9543 zotit Bedri Alimehmeti Titullin me motivacionin: “Për punën e vyer dhe kontributin e tij të çmuar si gazetar i përkushtuar, poet dhe shkrimtar, i cili në veprat e tij përjetësoi portrete dhe ngjarje të spikatura nga treva e Tiranës”.