“Besoj sinqerisht, se incidenti i Reçakut, për arsye të ndryshme ka çuar në ndërhyrjen e NATO-s, lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.” WILLIAM WALKER ish ambasador i OSBE-së, diplomat veteran amerikan & Miku i madh i shqiptarëve

UNË/NE E VLERËSOJ/MË KONTRIBUTIN E DIPLOMATIT VETERAN AMERIKAN WILLIAM WALKER

I VALUE THE CONTRIBUTION OF WILLIAM WALKER