Ballina PSIKOLOGJIA

PSIKOLOGJIA

Ç’kam bërë? Shumë pak …. çdo gjë është relative në jetë. Sfida të reja më presin dhe kjo dëshirë në radhë të parë për të sfiduar vetveten më mban të freskët në mendje dhe në zemër për të shijuar...
Burimi: Profesor i Historisë Gazmend Arifi tek Gjimnazi i Tetovës "Kiril Pejqinoviq" / Përshtati për ALVA: V. D.
I lindur në Tiranë më 20 shtator 1968, Dritan Hoxha do të mbahet mend ndoshta si personazhi kryesor në median shqiptare të periudhës së post komunizmit. Dritan Hoxha revolucionarizoi brenda një peridhe mjaft të shkurtër kohe median në Shqipëri,...
  Biografi e plotë Anila Bashllari lindur dhe rritur në Tiranë në një familje që gjithmonë ka dhënë dashuri. Mënyra se si e filloi jetën ishte tradicionale ose e vetmja alternativë: studimet e larta, të krijosh familje dhe të jetosh përjetë...
Energjia vetëm rinovohet, nuk mbaron kurrë, kur ajo është pozitive nuk ka të sosur, vetëm ne duhet ta dimë ta vëme në lëvizje pozitivisht dhe ta ndajmë me të tjerët. Inva Mula "NDERI I KOMBIT"
Mimoza (Halili) Thaqi e lindur më datë 2 Tetor 1972 në fshatin Poroj të Tetovës, Republika e Maqedonisë. Që nga fëmijëria e saj Mimoza ishte një person pozitiv që refuzonte të njihte vetveten si viktimë e rrethanave shoqërore të...
"Besoj sinqerisht, se incidenti i Reçakut, për arsye të ndryshme ka çuar në ndërhyrjen e NATO-s, lirinë dhe pavarësinë e Kosovës." WILLIAM WALKER ish ambasador i OSBE-së, diplomat veteran amerikan & Miku i madh i shqiptarëve UNË/NE E VLERËSOJ/MË KONTRIBUTIN...