Artistja shqiptare, Dua Lipa, u vlerësua me tre çmime në “LOS40 Music Awards”, më 4 nëntor 2018 në Madrid (Foto: Juan Naharro Gimenez/Getty Images/Guliver)
Dua Lipa al/Kjo foto është e drejtë eskluzive për ALVA.AL

Tre çmime! Artistja më e mirë me albumin dhe këngën më të mirë “New Rules”

Trofetë që ajo rrëmbeu atë natë, janë:

  1. “Artisti më i mirë ndërkombëtar”
  2. “Albumi më i mirë ndërkombëtar”
  3. “Kënga më e mirë ndërkombëtare”.