Ekspozita e Artit Figurativ  “PranverArt 10” hapet sot në orën 18:00 
Muzeu Historik Kombëtar 
15 – 24 prill 
Orari  09: 00 -13:00 dhe 17:00 – 20:00

Suksese të gjithë Artistëve pjesëmarrës dhe bordit të organizatorëve !

Jeni të mirëpritur !