Gëzuar 2019 /Kjo foto është e drejtë eskluzive për ALVA.AL

Kjo borë qe bie,
ky diell që rrezaton,
zemrat tona na i gëzon.
Hapni dritaren shqiponja po troket
diçka magjike po ju vjen me urimin
Gëzuar dhe mbarësi ju sjelltë

Viti i Ri 2019!