Ç’kam bërë? Shumë pak …. çdo gjë është relative në jetë. Sfida të reja më presin dhe kjo dëshirë në radhë të parë për të sfiduar vetveten më mban të freskët në mendje dhe në zemër për të shijuar dhe ndarë çdo moment me njerëzit që dua. Inva Mula “Nderi i Kombit”