Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në shfaqen e dokumentarit premierë përgatitur nga gazetaria Mira  Shkurtame titull:

 “JETOJMË NËN NJË QIELL” 

Dokumentari i kushtohet rrugëtimit të gjuhës shqipe në trevat shqiptare dhe në diasporë.Ky dokumentar do të shfaqet ditën e hënë datë 4 mars 2019 ora 18:00 në sallën “UNESCO” të Muzeut Kombëtar me mbështetjen e Shoqatës “Bashkësia Dibrane” dhe Televizionit Publik Shqiptar.
Mbas shfaqes ka një banket/koktel për të ftuarit.

Prania juaj do ta gëzonte më shumë atmosferën!