Piktura “Pavarësia” e piktorit dhe karikaturistit të shquar Agim Sulaj ka fituar çmimin “Grand Prix” Prishtinë 2006 nw Festivalin botëror të karikaturës. Pikturë kjo dedikuar pavarësisë së Kosovës.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu