“Nana përcjell vajzën” njëra nga këngët më të veçanta të kanagjegjit mbetet projekti më i veçantë nga këngëtarja e shquar e muzikës popullore Shkurte Fejza dhe vajza e saj e talentuar Gresa Behluli, “Sonte unë oj nanë po shkoj larg teje, në zemër të mbaj brenda meje, shumë sefan te ti e bana kërkun s’gjen ma mirë se te nana”. Një këngë e cila në çdo rresht të emocionon, duke treguar dashurinë mes nënës e bijës.

“Nana përcjell vajzën”

Muzika dhe teksti: Ilir Berani

Orkestroi: Miti Geci

Producente: Gresa Behluhi

kanë arritur që krijojnë një hiti ¡ cili mbetet gjithmonë në mendjen e të gjithëve. Kjo këngë tashmë hit është pritur shumë mirë nga pubiku duke arritur shifrën prej 2 milion klikime.

Burimi:OnAir – Përshtati për ALVA: Manjola Perja