Në Tiranë mbizotëron klima mesdhetare me temperatura mesatare vjetore rreth 16°C.

Në korrik temperatura mesatare është rreth  24 °C dhe në janar rreth 6°C.
Sasia mesatare e rreshjeve është 1,297 mm.

Burimi:Wikipedia / Përgatiti për ALVA – V. D.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu