Për herë të parë në Shkup koncert me artistët e shquar MERITA HALILI DHE RAIF HYSENI

Ansambli i studentëve, Montclair University, USA dhe Grupi “KASTRIOTËT” 
tek Sheshi “SKENDERBEU”, Çarshia e Vjetër, Shkup
më datë 3 korrik 2019,  ora 21:00

Burimi:Sermine Purrini