Ai është vetëm 12 vjeç dhe tashmë është shpallur kampion rajonal në Francë në sportin e judos. Kampioni quhet Lejdan Camaj me origjinë nga Kosova. 

I urojmë suksese të mëtejshme Lejdanit!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu