Fani i Madh buron nga Qafa e Malit dhe merr me vete përrenjtë e Kryeziut, Micojt, Shpërdhazës, Dibrrit nga e djathta, ndërsa nga e majta prroin e Lumit të Zi dhe atë të Kalivares.

Lumi i Fanit të Madh nga Maja e Malthit /Kjo foto është e drejtë ekskluzive për ALVA.AL