Malet me blerim mbuluar plot me bukuri
Bum
Malet me blerim mbuluar plot me bukuri
Dhe shqiptarët të bashkuar
Dalin për liri
Dhe shqiptarët të bashkuar dalin për liri
Zëri partizan dëgjohet dhe tremb çdo armik
Bum

Zëri partizan dëgjohet dhe tremb çdo armik
Flamuri kuq lart po çohet nga duart çelik
Flamuri kuq lart po çohet nga duart çelik
Jemi trima partizane vdesim për liri
Bum
Jemi trima partizanë vdesim për liri
Fashistat ketu vend s’kanë
Rrofsh moj Shqipëri!