Datë 17 tetor 2019 organizata ALVA – Albanian Values – Vlerat Shqiptare pjesë e komunitetit global World Values Day në “Ditën Botërore të Vlerave Shqipëri – World Values Day Albania” vlerëson  Eglent Bici themeluesin e CEO “Mei Realty” & Trajner Suksesi i Zhvillimit Personal “Për kontributin në rritjen e mirëqenies dhe ndërgjegjësimit të shqiptarëve dhe edukimin qytetar për të gjitha moshat bazuar në vlera dhe integritet pasuruar me mesazhet ditore pozitive dhe frymëzuese.”

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu