Më 5 korrik 2019 bashkë-krijojmë të ardhmen e Prizrenit – Forumi i Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit.

Ju ftojmë të na bashkoheni në hapjen zyrtare të forumit, që fillon nga ora 19:00 (regjistrimi).