Miq & sportdashës të ringut të boksit “Duel në Themel”, në Kalanë e Bashtovës 14 gusht po afron!

0
575

Mbrëmja sportive me plot adrenalinë, e shtuna 14 gusht “Duel Në Themel”, po afron!

Për çdo sfidë dhe nxënës timin kur ndeshen, pulsi im kalon kufinjtë.

Por me këta të tre në këta postera, akoma me shumë! Për titullin e Botës:

Ferit Keta (AL) vs #GuillermoBlokland (NL)

Véllai jonë më i vogël #ErvinKeta (AL) kundra #SladjanDragisic nga Serbia që është ndeshur edhe kundra kampionit shqiptar #FlorianMarku.

#Mikel Alliu (AL) kundra #AnastasiosBertzioska nga Janina KuqEzi!

Ju përshëndes miq dhe sportdashës të ringut të Boksit. E shtuna, dt 14 gusht Duel Në Themel në Kalanë e Bashtovës po afron! Përvec mbrëmjes sportive që premton adrenalinë, publikun shqiptar do ta përshëndesi moderatori i mirënjohur me zërin famoz nga Amerika, z. Mike Martham
Bileta, Tel: +355694224448.

Suksese!

Burimi:Ismail “Gjoni” Keta