Franz Vezuli djali i kompozitorit të shquar shqiptar Aleksandër Vezuli është fituesi i çmimit të parë si krijuesi më i mirë i programeve kompjuterike. Ai është shpallur fitues ndër 300 inxhinierë të kompanisë së tij që punojnë në Amerikë dhe Angli shprehet kompozitori i shquar i një sërë çmimeve të festivale kombëtare Aleksandër Vezuli në faqen e tij të Facebook.

Organizata ALVA i uron suksese të mëtejshme Franz Vezuli!