Rajmonda Bulku aktorja e njohur e skenës dhe ekranit shqiptar

Rajmonda Bulku ka lindur më 16 gusht 1958 në Cërrik. Aktore e njohur e skenës dhe ekranit është nderuar me disa çmime. Në vitin...

Aktor teatri dhe filmi Reshat Arbana – “Nderi i Kombit”

Reshat Arbana lindi më 15 shtator 1940 në Tiranë, Shqipëri. Ai është aktor teatri dhe filmi. Një nga aktorët më popullorë të kinemasë shqiptare,...

Aktorja e shquar Roza Anagnosti – “Artiste e Merituar”

Roza Anagnosti lindi më 27 tetor 1943 në Shkodër, Shqipëri, aktore e shquar e Teatrit Kombëtar dhe kinematografisë, bashkëshorte e regjisorit po ashtu mjaft...

Rikard Ljarja aktor i teatrit dhe kinemas shqiptare

Rikard Ljarja lindi më 1 prill 1943 në Shkodër, është një aktor i teatrit dhe kinemas shqiptare. Më 1960 mbaroi maturën në Shkodër kurse...

Aktori Timo Flloko, “Ylli” i Kinematografisë Shqiptare

Jetëshkrimi Timoleo Flloko ose Timo siç njihet nga publiku ka lindur në Pejë më 26 prill 1948, është një aktor shqiptar. Rjedh nga nje familje...