Në kuadër të “Ditës Ndërkombëtare të Muzikës” 21 qershorit, me synimin që muaji Qershor të shërbejë jo vetëm si një maratonë muzikore dhe kulturore por edhe si një inspirim edhe inkurajim në breza për të përfaqësuar krijimtarinë dhe talentin e tyre në një manifestim Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë më datë 7 Qershor ora 18:00 në skenën e Teatrit të Kukullave do të organizoj një koncert me pjesë të ndryshme instrumentale nga fëmijët e kursit të pianos 🎹 violinës 🎻 dhe kitares 🎸

Aktiviteti do të jetë i hapur për publikun që të jete i aksesuseshëm për të gjithë.

Burimi:Fatjon Sulstarova