Rajmonda Bulku ka lindur më 16 gusht 1958 në Cërrik. Aktore e njohur e skenës dhe ekranit është nderuar me disa çmime. Në vitin 1981 ajo u diplomua si aktore në Institutin e Arteve të Bukura në Tiranë . Filmi i saj i parë, nga e cila u përzgjodh nga shumë vajza të tjera, ka qenë “Nusja dhe shtetrrethimi” i xhiruar në 1975 në Durrës.

 

Filmografia

(2010) “Kafeja e fundit” / “Pjata prej druri” (Teatër)
(2009) “Të gjithë kanë huqe” –  teatër, komedi
(2009) Kohë për t‘u çmendur –  teatër
(2009) “Familjet”
(2006)   “Kosova: Desperate Search” – “Etjet e Kosovës”  – Zana
(2005) “Omiros”
(2001) “Tirana, viti zero”
(1994) “Nekrologji”
(1992) “Vdekja e kalit”
(1990)  “Vitet e pritjes” – Magda
(1990) “Një djalë edhe një vajzë”  – mësuese Matilda
(1990) “Ngjyrat e moshës”
(1989) “Kthimi i Ushtrisë së Vdekur”
(1989) “Muri i gjallë” – Lina
(1987) “Binarët”
(1987) “Vrasje në gjueti”
(1986) “Dhe vjen një ditë”
(1986) “Gabimi”
(1985) “Të paftuarit”
(1984) “Duaje emrin tënd” – Jona
(1981) “Kërcënimi”
(1980) “Një shoqe nga fshati” – Meli
(1979) “Ballë për ballë” – Zana
(1976) “Dimri i fundit”
(1976) “Emblema e dikurëshme”
(1976) “Zonja nga qyteti” – Meli
(1975) “Nusja dhe shtetrrethimi”

  

 

Burimi: Aktoret Shqiptare / Punoi për ALVA – Alda Muca Telhaj